Brassó Megyei Magyar Napok - Incitato kiállitás

Eseménynaptár

Hónap szerint Hét szerint Ugrás a hónaphoz

Brassó Megyei Magyar Napok - Incitato kiállitás

x
Csütörtök, Október 09, 2014, 18:00

Főszervező: az RMDSZ Brassó Megyei Szervezete.

Partnerek: az Apáczai Csere János Közművelődési Egyesület, a Brassó Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (BIT), a Brassó Megyei Tanács.

Médiatámogatók: a Brassói Lapok, a Brassai Magyar Adás.

 

Erdélyben nagyon kevés olyan képzőművészeti tábor van, amely olyan folytonosságot élt meg, mint az Incitato Nemzetközi Művésztábor. Az idén, Bálványosfürdőn, immár huszonkettedik alkalommal gyűltek össze erdélyi és határon túli képzőművészek, hogy a ló témakörben alkossanak.A XXII. születésnapját ünneplő, Európa szerte egyedülálló művésztelep válogatott anyaga, Brassóba, a Reménység Házába érkezik.

A kiállítás megnyitójának időpontja: 2014. október 9. csütörtök 18.00 óra.

Lovasiskola témájú, idei tábor munkáiból válogatott anyagot Magyarosi Imola sepsiszentgyörgyi művészettörténész méltatja.

Vendégünk Tóth Ildikó táborvezető.

Köszöntőt mond a Vetró B. Sebestyén András, a tábor egykori művészeti vezetője.

*

A kiállításmegnyitó után a MŰVELŐDÉS közművelődési folyóirat munkatársai, Dáné Tibor Kálmán főszerkesztő és Benkő Levente szerkesztő, beszélnek az 1948-ban alakult folyóirat múltjáról, jelenéről.

incitato-w800-h600

Meghívókat az RMDSZ-székházban (Alecu Russo u., 4. sz., tel.: 0268 472 101), a Brassói Lapok szerkesztőségében és Négyfaluban Géczi Gellért alpolgármesternél lehet igényelni. Mindenkit szeretettel várunk!

 

Helyszín : Reménység Háza
Moldovei utca 2.sz.
Brassó
Brassó

Vissza

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply
 

joomclub.net