Adventi kaláka

Adventi kaláka

adventi kalaka 1-w800-h600A várakozási időszakra hangolódva, november 26-án kedden készültek a brassói nők otthonait díszítő adventi koszorúk.

Az országos “Mosolygós Karácsonyt!” című rendezvénysorozathoz csatlakozva, az RMDSZ Brassó megyei Nőszervezete kalákát szervezett a brassói evangélikus-lutheránus egyházközség termében, ahol finom teák kíséretében egy kellemes és egyben hasznos estét tölthettek az egybegyűltek. A koszorúkészítés technikájának elsajátítását követően szebbnél szebb díszbe öltöztek a koszorúk, miközben alkotóik kisebb munkacsoportokat formálva ismerkedtek, társalogtak, ami a kaláka fontos hozadéka volt. A hangulatot a karácsonyi zene és a sok gyerek nyüzsgése dobta fel, illetve meglepetésként Imre Zsuzsa tanárnő vezetésével az Áprily Lajos Főgimnázium másodikosaiból álló citeracsoport előadása fokozta a munkakedvet.

“Öröm volt sok új arcot látni, büszkén mondhatjuk, hogy ez alkalommal szervezetünk 32 új taggal gyarapodott, akik az est során a tagfelvételi nyilatkozatok kitöltése által jelezték pozitív hozzáállásukat, tevékenységi szándékukat.” – nyilatkozta Domokos Melinda, az RMDSZ Brassó megyei Nőszervezetének elnöke.

Köszönet a brassói evangélikus-lutheránus egyházközségnek, a Dallmayr cégnek, Fejér Anikónak a nyersanyagokért és a koszorúkészítés technikájának tanításáért, a sok szorgos kéznek és azoknak, akik segítettek a terem kitakarításában, hiszen a tűlevelekkel való munka nem kevés felfordulással jár.

A kalákán készült adventi koszorúkat érdemes lencsevégre kapni és elküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. A fényképek advent első vasárnapjától kezdődően kerülnek fel az országos Nőszervezet facebook oldalára (www.facebook.com/RMDSZ.Noszervezet). A december 22-ig legtöbb “like”-ot összegyűjtő koszorúk készítői értékes ajándékban részesülnek.

Az RMDSZ Brassó megyei Nőszervezet áldott adventi időszakot kíván minden nőnek és családjainak! A négy gyertya fénye ragyogja be szívüket és otthonukat!

adventi kalaka 2-w800-h600

Nincs engedélyezve a hozzászólás.

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply
 

joomclub.net