Farsangi nyugdijasklub

Farsangi nyugdijasklub

Borvizeskony szerkesztok-w600-h480

A múlt csütörtökön, február 13-án megtartott Nyugdíjasklub keretében Kisgyörgy Zoltán - Háromszéki borvizeskönyv, Ásványvíz sokadalom a Kárpát-kanyarban című munkájának bemutatására került sor.

A Reménység Háza zsúfolásig megtelt gyűléstermében, a 98 nyugdíjast számláló közönségnek a szerző sajnálatos hiányában Albert Zoltán és Papucs András szerkesztők mutatták be a könyvet. A hangulat kedvéért, Albert Zoltán borvízmintás zakóban tartotta meg a mű keletkezésének történetéről szóló beszámolóját, majd a jelenlevők különféle magyar vidékekről származó borvizek kiállításából fogyaszthattak, miközben a szerkesztők a közönség kérdéseire is válaszolták.

A farsangra való tekintettel a szervezők palacsintaversenyt hirdettek ez alkalommal, amelyre előzőleg otthon elkészített borvizes hígpalacsintával lehetett benevezni. A hét versenyző között akadt egy bátor palacsintasütő férfi is. A közönségből kinevezett öttagú zsűri döntése alapján ketten, Fábián Irén és Bedő Rozália értek el első helyezést.  Díjaikat az Apáczai Csere János Közművelődési Egyesület, illetve az RMDSZ Brassó megyei szervezete ajánlotta fel, a többi versenyző is különdíjban részesült. Az eredményhirdetést követően a nyertesek beszámoltak a sikeres palacsintasütés titkairól, majd a jelenlevők közösen fogyaszthatták el a finomabbnál finomabb verseny-látta húsos, túrós és lekváros palacsintákat.

Nincs engedélyezve a hozzászólás.

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply
 

joomclub.net