Párbeszéd Hegedüs Csillával

Párbeszéd Hegedüs Csillával

hegedus csilla A 2013-as év során megvalósított eredményekből kiindulva az RMDSZ Országos Nőszervezete az idei évre is további hatékony együttműködést, közösségeink számára fontos rendezvények szervezését, a szervezet tagjainak képzését, szoros és derűs együttműködést szeretne megvalósítani.

Ennek első lépéseként Hegedüs Csilla, az RMDSZ Nőszervezetének európai parlamenti képviselőjelöltje országos körútra indult, amelynek Brassó volt egyik állomása. A találkozásnak a Reménység Háza adott otthont február 12-én. Domokos Melinda, az RMDSZ Brassó megyei Nőszervezetének elnöke, köszöntőjében beszámolt a tavalyi év közös sikerélményeiről, illetve azokról a rendezvényekről, amelyeket a Nőszervezet az idei évre ütemezett be. Kovács Attila, az RMDSZ Brassó megyei szervezetének elnöke is a hölgytalálkozó vendége volt, beszédében további támogatásáról biztosította a Nőszervezet képviselőit.

Ezt követően Hegedüs Csilla az RMDSZ Nőszervezetének európai parlamenti képviselőjelöltjeinek listavezetőjeként a családvállalás támogatása, a férfi- és női bérszakadék megszüntetése, a vállalkozások serkentése, illetve az idősekkel való foglalkozás fontosságáról beszélt – amely problémákért az Európai parlamentben nőként szeretne harcolni.

A körút célja teljesült, sikerült egy átfogó párbeszédet kialakítani a brassói érdeklődőkkel, aktuális és konkrét kérdések merültek fel a hallgatóság részéről. A városból és vidékről érkező hölgyek valóban kihasználták ezt az egyedi alkalmat arra, hogy a brassói nők problémái is képviselve legyenek.

A találkozás zárásaként Nagy Emese, az országos Nőszervezet ügyvezető elnöke a brassói hölgyekkel kialakult pozitív tapasztalatát méltatva a jelenlevő hölgyek segítségét kérte támogatói nyilatkozatok kitöltése révén. A Hegedüs Csilla támogatására szolgáló íveket a továbbiakban az RMDSZ brassói székházában (Alecu Russo 4.) lehet igényelni.

A Brassó megyei Nőszervezet előtt programdús időszak áll, legközelebb február 25-én, kedden 18 órától várnak minden fürge ujjat (gyerektől nyugdíjasig) az adománygyűjtés céljából megszervezett Kokárda-kalákára a brassói evangélikus-lutheránus egyházközség dísztermében. A hozzávalókat biztosítják, a munkakedvet pedig a farsangi fánk, főtt kukorica és népdaltanulás fogja növelni. 

Nincs engedélyezve a hozzászólás.

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply
 

joomclub.net