Az elektroszmog veszélyei. Sugármentes jelen cimű előadás

Az elektroszmog veszélyei. Sugármentes jelen cimű előadás

 

electrosmogA sugárzások napjainkban jelentősen megemelkedtek, elsősorban a mobiltelefonok, laptopok számának ugrásszerű növeledése miatt, és az ezeket kiszolgáló adótornyok, gombamódra elszaporodtak az épületeink tetején, amelyek jogilag nem szabályzott hihetetlen magas jelerősséggel sugároznak.

Ez a sugárzás nem veszélytelenebb magasfrekvenciás terhelés, diszharmónia mint a magasfeszültségek transzformátorok hőkamrák közelsége. Mikrokörnyezetünk ezáltal a láthatatlan szagtalan, foghatatlan de VALÓS sugárzásoknak köszönhetően negatív. Ezért fokozatos kompenzációra kényszerülnek az élőlények a földön.

Cégünk ezen sugárzások feltárásával foglalkozik, konkrétan rendszeres műszeres méréseket végzünk lakóépületekben, földeken. Minden sugárzásra vonatkozóan (elektromágneses térerő, frekvencia áramerősség, mágneses térerő, valamint radioaktív sugárzások, kozmikus geopatikus sugárzások hartmann vízér vonatkozásában) épületbiológiai jelentést készítünk. A mérést követően egyedülálló komplex megujuló energiás technológiával rendelkezünk, amely minden sugárzásra vonatkozóan teljeskörű védelmet biztosít az épületekben és a földeken is.

A szabadalmazott Magyar találmány betelepítését követően kontrol méréssel igazoljuk, hogy mindennemű sugárzástól mentes lakást hoztunk létre! A nemzetközi épületbiológiai határértékekkel dolgozunk.

Ebben az élettérben pozitív harmonikus energiákkal vagyunk összekapcsolva, amely növeli az energiaszintünket, tökéletesíti az alvásminőséget, emeli a teljesítőképességet, megerősíti az immunrendszert a vegetatív idegrendszert, vagyis minőségi prevenció!

Magyarországon számos referencia munkánk megtekinthető! Vannak saját fejlesztésű és gyártású nanotechnológiás lokális védelmünk (telefon számítógép autó stb) ezek hatása és működése látványosan laboratóriumi körülmények nélkül is igazolható, műszeres méréssel.

EBBEN A TÉMÁBAN VÁRJUK SZERETETTEL BRASSÓ-ba a feltalálók

JUHÁSZ JÁNOS és MOLNÁR MARIANNA 'SUGÁRMENTES JELEN' című előadására.

Helyszín: ÁPRILY LAJOS Főgimnázium díszterme

Időpont: Junius 14 (szombat), délután 16.00 órátál

A bevezetőt dr.KELEMEN ISTVÁN - természetgyogyász tartja.

 

További kérdések és információk: Kelemen István: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kelemen István 0746920012

Belafalvi B. Botond 0744600539

Nincs engedélyezve a hozzászólás.

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply
 

joomclub.net