A fűtési segélyről

A fűtési segélyről

Már október 7-től lehet igényelni Brassóban az idei téli szezonra érvényes fűtéstámogatást.

A központi távfűtési rendszer ügyfelei akkor jogosultak e támogatásra, ha a családban az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg a 786 lejt, egyedülálló személyek esetében pedig az 1082 lejt. Esetükben a Tetkron az igénylési formanyomtatványt a lakótársulások révén teszi elérhetővé.

A földgázzal, elektromos árammal, fával stb. lakásaikat fűtő személyek esetében a jövedelmhatár egy főre számítva 615 lej. Az érintettek a formanyomtatványt a Szociális Igazgatóság Panselelor utca 23. szám alatti székhelyén vehetik át vagy letölthetik a Városháza www.brasovcity.ro portáljáról. A kitöltött formanyomtatványhoz csatolni kell a jövedelmi viszonyokat igazoló dokumentumokat, ezeket pedig október 20-tól fogadják az említett címen, naponta 8.30–18 óra között. További információk a 0368 469 995-ös telefonszámon.

Jó tudni azt is, hogy a hatályos jogszabályok szerint nemcsak a jövedelmet, hanem az igénylő vagyoni állapotát is figyelembe veszik a fűtéstámogatás megítélésekor, erről minden igénylőnek saját felelősségére kell nyilatkoznia.

Nincs engedélyezve a hozzászólás.

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply
 

joomclub.net