Segélyosztás

Segélyosztás

Az európai uniós élelmiszersegély jogosultjai Brassóban ismét részesülhetnek a segélyben (egy doboznyi élelmiszer) a megmaradt és a március 2-át követően kiosztásra kerülő készlet erejéig.

A segély a Panselelor u. 23. szám alatt vehető át, ahogy eddig is.

„Az élelmiszersegélyre azok a hátrányos helyzetű személyek jogosultak, akik eddig is részesültek a segélyben, függetlenül attól, hogy a kormánytól kapták az értékjegyet vagy pedig a pótlistán szerepeltek, mint jogosultak. Most azonban minden személy csak egy élelmiszerdobozra jogosult, az uniós élelmiszersegély kiosztásának végső határideje március 31. – tájékoztat Adina Durbacă alpolgármester.

A szociális igazgatóság Panselelor utcai raktárában 8748 doboz élelmiszer maradt meg, azt követően, hogy 8921 jogosult tavaly december és idén január vége között átvette azt. Az érintettek március 2. után hétköznapokon 9–17 óra között jelentkezhetnek a szociális igazgatóság székhelyén.

A kiosztásra kerülő élelmiszercsomag tartalma: 3 kg liszt, 3 kg kukoricaliszt, egy csomag száraztészta, 2 l étolaj, 2 kg cukor, 4 sertéshúskonzerv, 4 marhahúskonzerv és 5 májkrém-konzerv.

A jogosultaknak a személyazonossági irat eredetijével és másolatával kell jelentkezniük, közlekedni képtelen személyek esetén egy erre felhatalmazott személy is átveheti a segélycsomagot a következő dokumentumok bemutatása esetén: kézzel írt felhatalmazás, az érintettek személyazonossági iratai eredetiben és másolatban.

Kiskorúak és be nem számíthatók esetében az alábbi dokumentumok bemutatása kötelező: személyazonossági irat eredetiben és másolatban, a törvényes képviselő kinevezési iratának másolata, a segélyt átvevő személy személyazonossági irata, eredetiben és másolatban. (brasso.ro)

Nincs engedélyezve a hozzászólás.

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply
 

joomclub.net