Kreativ Lounge

kreativ loungeA marosvásárhelyi Praxis Project kreatív csapat idén már harmadszor szervezte meg a nagy sikernek örvendő Kreativ Lounge elnevezésű, kommunikációs és marketing témák köré csoportosuló rendezvényét, ezúttal Brassóban.

Az előző évben a kommunikációs- és marketing alapfogalmakat járták körül, idén a márkáké volt a főszerep. Az erdélyi vállalkozások kommunikációjáról, e-kereskedelmi szokásairól, a PR fontosságáról és erdélyi, székelyföldi márkák közösségi kommunikációjáról volt szó.

kreativ lounge logo

A közvetlenség kedvéért, lévén, hogy egy rendhagyó képzésről volt szó, a rendezvénynek Hockey Pub adott otthont. Az ingyenes képzéssorozatot Domokos Melinda, az RMDSZ Brassó megyei Nőszervezetének elnöke nyitotta meg házigazdaként: „Ez az első rendezvényünk, amelyet nem kimondottan nőknek szerveztünk, elsősorban a fiatal vállalkozókat tűztük ki célcsoportnak. Jó tanulást és jó szórakozást kívánok egyben, hiszen célunk az, hogy egy közvetlen beszélgetés, tapasztalatcsere alakuljon ki közöttünk." Ezt követően Gábor Balázs, a Praxis Project PR ügynökség vezetője vázolta fel a hétvégi programot , egyúttal beszámolva a szervező csapat tevékenységéről is.

Elsőként Farkas Levente, a marketingiskola.ro megálmodója tartott előadást "Hogyan jussunk 1-ről a 3-ra?" címmel, amelyben elárult pár hasznos kommunikációs titkot cégvezetők, de munkatársak számára is. Ugyancsak péntek este került sor Pista bá' bemutatkozására is: a székely kabalafigurát Vrabie Zsolt – közismert nevén Csuri bácsi – sepsiszentgyörgyi formatervező alkotta meg.

A Minic Studió részéről Vadász Zoltán és Gálffy Csanád tartott előadást a digitális gondolkodásról és a social marketingről, bemutatva az internetes közösségi oldalakon való hirdetés összes csínját-bínját. A képzés helyi jellegét a Hockey Pub és a Paprika bolt marketing fogásairól szóló előadások adták: Tóth Edömér, a közösségformáló kocsmáról számolt be, illetve Magdó Levente "Ha nem fűszer, akkor vállalkozás" címmel foglalta össze a bolt történetét. A képzésnek ezen második részére szombat reggeltől került sor, amelyből késő délutánba nyúló kötetlen beszélgetés bontakozott ki.

Nincs engedélyezve a hozzászólás.

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply
 

joomclub.net