Jelentkezés a Yuppi-táborba

Jelentkezés a Yuppi-táborba

Egy élményterápiás tábor lehetőségére hívjuk fel azon szülők figyelmét, akiknek gyerekét I típusú diabétesszel diagnosztizáltak.

A Yuppi-tábort már negyedik éve azzal a kifejezett céllal szervezzük, hogy a krónikusan beteg gyerekek kihívásokkal teli környezetben felfedezhessék és átléphessék határaikat, mely környezetben a testi és lelki biztonságukra különös figyelmet fordítunk, így elfeledkezhetnek betegségükről. Ez a módszer a terápiás rekreáció avagy élményterápia. A táborban olyan programokon veszünk részt közösen, amelyek tele vannak érdekes kihívásokkal, ahol meg tudjuk mutatni önmagunkat, felfedezhetjük saját erőnket. A lovaglás, evezés, színjátszás és zene csak néhány azok közül az izgalmas programok közül amelyben a gyerekekeknek és új barátjaiknak része lesz a táborban.

Az idén nagy örömünkre két turnust is módunkban áll szervezni, két külön korosztálynak: 13–17 éves fiataloknak (kamasz turnus) és 7–12 éves gyerekeknek (kölyök turnus).

Jelentkezéshez, nem kell mást tennie, mint felmennie a http://yuppicamp.ro/hu/jelentkezz-2 weboldalra, ott megnéznie, hogy a gyereke kezelőorvosa rajta van-e a kapcsolattartó kezelőorvosaink listáján. Ha igen, akkor kérjük lépjen kapcsolatba vele, és jelezze, hogy gyereke részt szeretne venni a táborban. Ha a kezelőorvos nem található meg a listán, még mindig jelentkezhet a gyerek saját kezelőorvosán keresztül is táborunkba. Kérjük érdeklődjön a részletekről gyerekszervezőnknél Németh Jakab Imolánál a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a 0743 519602 telefonszámon. A jelentkezés határideje május 20.

Nincs engedélyezve a hozzászólás.

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply
 

joomclub.net