Konyári borkóstoló a brassói Terroirs borbárban

Konyári borkóstoló a brassói Terroirs borbárban

borkostoloNem mindennapi eseménynek lehettek résztvevői, akik péntek esti elfoglaltságnak a brassói Terroirs-ban megrendezett borkóstolót választották.

Bemutatásra kerültek a balatonlellei Konyári Pincészet borai. A pincészet alapítója, Konyári János, 2008-ban elnyerte a borászok körében a legrangosabb kitüntetésnek számító „ÉV BORÁSZA" díjat.

Ezt követően a Konyári Pincészet Magyarország egyik legelismertebb és többszörösen díjazott pincészetévé nőtte ki magát.

A több mint 30 résztvevő borkedvelő egy minőségi borsort kóstolhatott, amelyben olyan különlegességek is helyet kaptak, mint a többszörösen díjazott Sigilum Loliense, amely a Sauvignon Blanc, Olaszrizling es Chardonnay házasításából született fehér bor, a nyáron nagyon népszerű Cabernet-Merlot-Kékfrankos Rose vagy a nem megszokott ízvilágot bemutató Cabernet-Syrah házasítás.

A borokat Derzsi László borszakértő méltatta. A zenét szolgáltató hangulatgazda Fehér Csaba bob-folk gitárművész volt, akinek az akkordjai megfelelő alapot biztosítottak egy tökéletes este eltöltéséhez.

 

borkostolo logo

Nincs engedélyezve a hozzászólás.

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply
 

joomclub.net