Brassóban a UPC-ügyfélszolgálat

Brassóban a UPC-ügyfélszolgálat

A magyarországi UPC-ügyfélszolgálatot Romániába, Brassóba költöztetik.

„A UPC telefonos ügyfélszolgálatát a hatékonyság növelése és az ügyféligények gyorsabb és jobb kiszolgálása érdekében átszervezzük. Ennek a folyamatnak a keretében budapesti telefonos ügyfélszolgálatunk bizonyos funkcióit átszervezzük, illetve veszprémi telefonos ügyfélszolgálati irodánkból a feladatokat 2015 folyamán fokozatosan Budapestre és Romániába költöztetjük át" – írja a cég.

Az ügyfélszolgálat kitelepülő része Erdélybe, Brassóba költözik, mert tapasztalataik alapján Romániában is hasonló képzettségű és minőségű erőforrással tudják megoldani a feladatokat, de költséghatékonyabb módon, és az így felszabaduló erőforrásokat „az ügyféligények magasabb szintű kielégítésére tudják átcsoportosítani". A telefonos ügyfélszolgálat egy része már most is Brassóból működik, a most Veszprémben működő egységet pedig Budapestre költöztetik.

Az áttelepítést nemcsak leépítéssel oldják meg, hanem a lemorzsolódók helyére már nem vesznek fel új munkatársakat. Az átszervezés várhatóan néhány tucat munkatársat érint. „ A legjobb teljesítményt nyújtó veszprémi munkatársaknak felajánljuk a Budapestre költözés vagy a távmunka lehetőségét, illetve megpályázhatnak más szervezeti egységben megüresedő munkaköröket. Az érintett munkatársak mindvégig fair és átlátható hozzáállásra számíthatnak a UPC részéről az átszervezési folyamat során" – mondja a UPC.

A cég szerint az ügyfelek a változásokkal csak jól járnak: „A UPC ügyfeleit kizárólag pozitív értelemben érintik az említett változások [..] az eddigieknél is gyorsabban és rugalmasabban tudjuk majd kiszolgálni". Előbbire valószínűleg tényleg szükség van, 2013-ban az internetszolgáltató akár negyven percet is várakoztatta az ügyfeleit – írja az index.hu

A dolog érdekessége, hogy Brassóban a UPC alig van jelen, csupán a Rakodó negyed egy részében terjeszkedett eddig.

Nincs engedélyezve a hozzászólás.

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply
 

joomclub.net